Home » Croissanterie
 
Min. € Max. €
  Zoeken
 

Opleiding: Croissanterie

Bij: Summa College

Opleidingsinhoud

De cursus bestaat uit praktijklessen waarin ook de theoretische aspecten aan de orde komen.
• Verschillende methoden voor het zetten en toeren van getoerd gerezen degen, foutenanalyse.
• Ongevulde en gevulde producten van getoerd gerezen
deeg.
• Getoerd gerezen deeg in combinatie met kaas en kaasproducten.
• Getoerd gerezen deeg in combinatie met ragouts en gehakt.
• Getoerd gerezen deeg in combinatie met vlees en vleesproducten.
• Pizzas en quiches.

Tijdens de les maken de cursisten een zelf ontwikkeld croissanterieproduct dan wel een variatie op een bestaand product (in overleg met een docent)

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Er wordt van de cursist verwacht dat zij over enige kennis beschikken van de technieken, processen en grondstoffen die van belang zijn bij het maken van luxe gerezen deegproducten op het niveau van tweede bediende, gezel of tweede restaurant- of instellingskok.

Opleidingsduur

5 lesavonden

Kosten

€ 295,00 inclusief lesmateriaal en de producten die door de cursisten worden gemaakt. Excl. BTW

Bijzonderheden

Aanmelding:
ROC Eindhoven
Postbus 6101
5600 HC Eindhoven
Tel.: [klik hier voor het telefoonnummer]
Fax: [klik hier voor het telefoonnummer]
E-mail: [stuur een e-mail]
www.roceindhoven.nl

Contactpersoon: Christ Bullens
Tel : [klik hier voor het telefoonnummer]

Plaatsen / leslocaties

Eindhoven

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Vervaardigen van luxe gerezen deegprodukten

 

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
63D91 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
vrijdag 22 september 2017 | © Copyright 2010-2017 OpleidingenBedrijf.nl | Algemene voorwaarden | Adverteren | Alle rechten voorbehouden