Home » Workshop: Luxe gerezen deegproducten
 
Min. € Max. €
  Zoeken
 

Opleiding: Workshop: Luxe gerezen deegproducten

Bij: Summa College

Opleidingsinhoud

De cursus bestaat uit praktijklessen waarin ook de theoretische aspecten aan de orde komen.
• Gelegenheidsbrood zoals:
weihnachtstolle;
rosca pasquale;
Drentse stoet.
• Folkloristisch brood zoals:
Udenhoutse broeder;
Tilburgse spoel;
duivekater.
• Klein gevuld brood zoals:
bŁkmenke;
bolussen;
vruchtenbroodjes;
donuts;
Berlinerbollen;
krollen;
koffiebroodjes;
nonnevotten;
oliebollen.

Tijdens de les wordt een sortering luxe gevulde broodsoorten gemaakt naar eigen keuze.

Opleidingsduur

5 lesavonden

Kosten

€ 295,00 excl. BTW

Bijzonderheden

Aanmelden:
ROC Eindhoven
Postbus 6101
5600 HC Eindhoven
Tel.: [klik hier voor het telefoonnummer]
Fax: [klik hier voor het telefoonnummer]
E-mail: [stuur een e-mail]
www.roceindhoven.nl

Informatie:
Contactpersoon: Christ Bullens
Tel : [klik hier voor het telefoonnummer]

Opmerkingen:Deze cursus kan op maat voor het bedrijf geschreven worden en er wordt geprobeerd alle wensen mee te nemen.

Plaatsen / leslocaties

Eindhoven

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Het vervaardigen van luxe gerezen deegproducten.

 

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
273cA Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
vrijdag 22 september 2017 | © Copyright 2010-2017 OpleidingenBedrijf.nl | Algemene voorwaarden | Adverteren | Alle rechten voorbehouden