Home » IPMA-C (Certified Project Manager)
 
Min. € Max. €
  Zoeken
 

Opleiding: IPMA-C (Certified Project Manager)

Bij: International Management Forum

 

International Management Forum

Fellenoord 224
5611 ZC EINDHOVEN

Opleidingsinhoud

Toepassing van kennis en vaardigheden op het gebied van de projectmanagement competenties volgens IPMA-C.
Sociale vaardigheden op het gebied van conflicthantering, onderhandelen, leiding geven, teamvorming, communicatie en presenteren.
Hanteren van projectmanagement technieken, zoals risico analyse, projectrapportage, Project Breakdown Structure, Gantt Chart en omgevingsanalyse.
Voorbereiding op het IPMA-C theorie-examen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Voor het IPMA-C theorie-examen zijn geen ervaringsvereisten. Dit geldt wel voor het IPMA-C assessment. Hiervoor dient u in de laatste 6 jaar minimaal 36 maanden ervaring als projectmanager van projecten op IPMA-C niveau te hebben opgedaan. In die 36 maanden moet u minimaal 2.500 uur als projectmanager aan deze projecten hebben besteed.

Opleidingsduur

6 dagen

Kosten

De kosten van de IPMA-C opleiding bedragen € 2.980,- (excl. BTW) per persoon, incl. koffie, thee, lunches, het Zakboek Geslaagd Projectmanagement (t.w.v. € 24,99) en een uitgebreide cursusmap.

Bijzonderheden

Steeds meer organisaties, zowel profit als non-profit, kiezen ervoor om de projectmanagement vaardigheden van hun medewerkers te trainen en te laten certificeren op basis van internationaal erkende standaards. Het certificeringsmodel van IPMA (International Project Management Association) wordt door steeds meer organisaties gekozen als hťt certificeringsmodel voor projectmanagement. Internationaal zijn er al meer dan 110.000 projectmanagers gecertificeerd door IPMA. In Nederland zijn dit er inmiddels meer dan 10.000.

Deze 6-daagse IPMA-C opleiding wordt gegeven door een zeer ervaren, geaccrediteerde IPMA-C trainer. De trainer is Nederlandstalig, evenals de studiematerialen en het IPMA-C examen.

Plaatsen / leslocaties

Amstelveen

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

IPMA-C certificering – voordelen voor projectmanagers
Uit onderzoek van CITO blijkt dat 75% van de IPMA-C geslaagden voordeel ervaart van zijn/haar certificaat. Als belangrijkste voordelen worden genoemd:
een betere positie op de markt; en
het krijgen van grotere projecten.

IPMA-C certificering – voordelen voor werkgevers
Voor werkgevers is het werken met IPMA-C gecertificeerde projectmanagers onder meer een belangrijke marketingtool: 56% communiceert hierover naar (potentiŽle) klanten.

 

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
D198F Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
zondag 21 januari 2018 | © Copyright 2010-2018 OpleidingenBedrijf.nl | Algemene voorwaarden | Adverteren | Alle rechten voorbehouden