Home » Certified Ethical Hacker (CEH)
 
Min. € Max. €
  Zoeken
 

Opleiding: Certified Ethical Hacker (CEH)

Bij: International Management Forum

 

International Management Forum

Fellenoord 224
5611 ZC EINDHOVEN

Opleidingsinhoud

Ethics and Legality
Footprinting
Scanning
Enumeration
System Hacking
Trojans and Backdoors
Sniffers
Denial of Service
Social Engineering
Session Hijacking
Hacking Web Servers
Web Application Vulnerabilities
Web Based Password Cracking Techniques
SQL Injection
Hacking Wireless Networks
Virus and Worms
Novell Hacking
Linux Hacking 
IDS, Firewalls and Honeypots
Buffer Overflows
Cryptography
Penetration Testing

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Voorafgaand aan de training tekent u een overeenkomst waarin u aangeeft geen misbruik te zullen maken van de opgedane kennis of de ontvangen tools.

Opleidingsduur

6 dagen

Kosten

De kosten van deze training bedragen € 3.900,- excl. BTW per persoon, incl. koffie, thee, lunches, documentatie en toolkit.

Wilt u overnachten? Wij boeken voor u tegen een kleine meerprijs een hotelkamer op 2 minuten loopafstand van de trainingslocatie.

Bijzonderheden

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van (veelal schriftelijke) cursussen en opleidingen. Deze sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van professionals en bestrijken onder meer het Security, FinanciŽle, Logistieke, HRM en IT-vakgebied. IMF is al bijna 20 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 11 jaar ook internationaal. De internationale cursussen en opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht.

Plaatsen / leslocaties

Veenendaal

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

De Certified Ethical Hacker (CEH) training is de meest actuele en diepgaande security training in zijn soort en is platform- en productonafhankelijk.

Ethisch hacken
Een ethical hacker is een professional die de denk- en werkwijze van hackers kent en gebruikt om zijn systeem of netwerk te beveiligen. Na het identificeren van zwakheden, gebruikt een ethical hacker zijn vaardigheden om de organisatie veilig te stellen. Na deze training weet u hoe kwaadwillende hackers, sniffers en phishers proberen in te breken in uw organisatie. Door hun wapens te leren gebruiken, wordt uw verdedigingsstrategie intelligenter.

Onafhankelijke security training
De 6-daagse CEH training is de meest actuele en diepgaande security opleiding in zijn soort. De opleiding wordt afgesloten met het CEH examen. Het CEH certificaat staat internationaal bekend als een waardevolle aanvulling op Microsoft, Cisco of Linux certificaten.

De CEH opleiding is zeer intensief en is gericht op begripsvorming en praktijkervaring. U ontvangt een studiekit bestaande uit een grote hoeveelheid theoretische en praktische tools (10 GB). U werkt in een interactieve omgeving waarin u leert scannen, testen, hacken en veiligstellen. De opzet van deze training is zoveel mogelijk hands-on.

 

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
04Dc6 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
woensdag 17 januari 2018 | © Copyright 2010-2018 OpleidingenBedrijf.nl | Algemene voorwaarden | Adverteren | Alle rechten voorbehouden