Home » Cloud training: CompTIA Cloud Essentials Professional
 
Min. € Max. €
  Zoeken
 

Opleiding: Cloud training: CompTIA Cloud Essentials Professional

Bij: International Management Forum

 

International Management Forum

Fellenoord 224
5611 ZC EINDHOVEN

Opleidingsinhoud

De vertaling van Cloud Computing naar de praktijk is bepaald geen sinecure. Wat wilt u bereiken? Wat is de beste toepassing van Cloud Computing voor u? Hoe denkt u dat Cloud Computing daaraan kan en zal bijdragen? Leidt Cloud Computing tot een positieve business case?

In de tweedaagse Cloud training: Cloud Essentials Professional wordt gekeken naar de toegevoegde waarde voor uw business, de te behalen kostenreductie, de snelheid van implementatie en schaalbaarheid, beveiliging en disaster recovery en hoe dit allemaal in de praktijk uitwerkt. Tijdens deze certificerende Cloud training worden de volgende onderwerpen behandeld:
Cloud Computing: het business perspectief
Cloud Computing: het technisch perspectief
Invoeren van Cloud Computing
Cloud governance met aandacht voor organiseren, invoeren en plannen
Examenvoorbereiding
Het CompTIA Cloud Essentials examen

Opleidingsduur

2 dagen

Kosten

De kosten van de tweedaagse Cloud Essentials Professional training bedragen € 1.680,- excl. BTW per persoon, incl. koffie, thee, lunches, documentatie en het Cloud-Essentials Professional examen. Mocht u zich tevens willen inschrijven voor het ‘Virtualization-Essentials Professionalô' certificaat dan bedragen de kosten € 2.995,- excl. BTW per persoon.

Bijzonderheden

Al vanaf 6 deelnemers kunnen wij de Cloud Essentials Professional training tegen een zeer aantrekkelijke prijs in-company bij u organiseren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Plaatsen / leslocaties

Utrecht of in-company

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Bent u al Cloud-Ready?
Cloud Computing maakt een onstuitbare opmars door en zet de ICT wereld op zijn kop. Applicaties verhuizen steeds vaker van eigen systemen naar de Cloud. Een trend die organisaties helpt om flexibelere organisaties te bouwen, kosten te besparen en efficiŽnter te werken. Cloud Computing grijpt in op alle aspecten van ICT: operations (Infrastructure as a Service), development (Platform as a Service) en portfoliomanagement voor applicaties (Software as a Service).

De belangrijkste vraag bij Cloud Computing is nu of alle interne processen voldoende klaar zijn om zonder problemen uit te besteden. Het gaat dan over alle processen; operatie-, applicatie-, ontwikkelings- en integratie processen.

Nieuwe internationale certificering voor Cloud Computing
Tot nu toe bestond er nog geen breed geaccepteerde, leveranciersonafhankelijke certificering voor Cloud oplossingen. Hierin is per december 2011 verandering gekomen. De nieuwe Cloud Essentials certificering is de eerste wereldwijde certificering en standaard die gedragen wordt door zowel CompTIA als de Cloud Credential Council (CCC).

Over CompTIA
CompTIA is een internationale, leveranciersonafhankelijke, non-profit certificeringsorganisatie voor IT professionals. CompTIA is met name bekend door de CompTIA A+ certificeringen die in de top 10 staan van de meest gevraagde en gewaardeerde IT certificeringen. Meer dan 700.000 professionals wereldwijd zijn inmiddels CompTIA gecertificeerd.

Over de Cloud Credential Council (CCC)
De Cloud Credential Council is een internationale organisatie die standaarden ontwikkelt binnen het Cloud Computing domein ten behoeve van training en certificering. De Cloud Credential Council is leveranciersonafhankelijk en heeft als leden gebruikersorganisaties, leveranciers, verenigingen en internationale certificeringsorganisaties.

 

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
839dC Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
woensdag 23 mei 2018 | © Copyright 2010-2018 OpleidingenBedrijf.nl | Algemene voorwaarden | Adverteren | Alle rechten voorbehouden