Home » Veilig werken met de Autolaadkraan
 
Min. € Max. €
  Zoeken
 

Opleiding: Veilig werken met de Autolaadkraan

Bij: IMAG BV

Opleidingsinhoud

In Company training:
Omdat elke bedrijf specifieke omstandigheden kent, verzorgen wij deze opleiding alleen als in-company training op uw locatie. Dit kan al vanaf vier deelnemers. De cursus gaat uitvoerig in op de situatie binnen uw bedrijf en de werkzaamheden die de chauffeurs uitvoeren. De uiteindelijk inhoud van de training wordt samen met de opdrachtgever bepaald.

Opleidingsduur

Waarde nascholing: 7 uur

Plaatsen / leslocaties

In Company

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Werken met een autolaadkraan brengt risico’s met zich mee. Om dit te verminderen wordt er in de Arbo-wet, aan bestuurders van voertuigen met een autolaadkraan, opleidingseisen gesteld.

Indien het maximum bedrijfslastmoment minder is dan 10 tonmeter of wanneer de autolaadkraan uitsluitend wordt gebruikt voor het laden en lossen van het voertuig, dan is men niet verplicht om in het bezit te zijn van het TCVT persoonscertificaat. Men kan volstaan met een veiligheidsopleiding. Tijdens deze training worden alle aspecten van het veilig werken met een autolaadkraan besproken en tijdens het praktische gedeelte worden de bedieningsvaardigheden geoefend.

Doelgroep:

De training is bestemd voor vrachtwagenchauffeurs die laad- en loswerkzaamheden verrichten met behulp van een autolaadkraan.

De eendaagse training is dus speciaal bedoeld voor chauffeurs die reeds beschikken over voldoende bedieningsvaardigheden, maar nog geen specifieke opleiding/training hebben gehad. (veiligheidsinstructie)

 

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
76613 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
woensdag 20 juni 2018 | © Copyright 2010-2018 OpleidingenBedrijf.nl | Algemene voorwaarden | Adverteren | Alle rechten voorbehouden