Home » Machinist autolaadkraan met hijsfunctie
 
Min. € Max. €
  Zoeken
 

Opleiding: Machinist autolaadkraan met hijsfunctie

Bij: IMAG BV

Opleidingsinhoud

Tijdens deze opleiding worden onder andere de volgende onderwerpen behandeld:
Communicatie
Hijswerkzaamheden
Onderhoud aan materieel
Besturen en plaatsen van de machine
Praktijktips
Veiligheid en Arbo
Milieuverantwoord werken

Vakbekwaamheidscertificaat:
Indien het theorie- en praktijkexamen met positief gevolg wordt afgesloten, komt de kandidaat in het bezit van het vakbekwaamheidscertificaat Machinist Autolaadkraan met hijsfunctie (TCVT/W4-04).

Uitvoering:
We werken bij voorkeur in kleine groepen van 4 personen. In overleg is het mogelijk uw eigen machine tijdens de opleiding te gebruiken, mits deze machine aan de geldende TCVT-eisen voldoet. Op verzoek kan de opleiding ook incompany worden georganiseerd.

Nascholing:
Bovenstaande maatwerk opleiding is opgenomen in het trainingsaanbod in het kader van de verplichte nascholing chauffeur. ( N62(1) en N95(1) en N96(1) )

Opleidingsduur

De opleiding duurt 7 werkdagen, inclusief examen.

Kosten

De investering voor deze zeer uitgebreide opleiding bedraagt: € 2300 euro (excl. BTW)

Plaatsen / leslocaties

Barneveld, In Company

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Chauffeurs die willen gaan werken als machinist op een autolaadkraan (ALK), moeten conform de huidige wettelijke regels (Arbeidsomstandighedenwet) in het bezit te zijn van het vakbekwaamheidscertificaat van TCVT (Stichting Toezicht Certificatie Verticaal Transport).

De TCVT certificaten worden verstrekt door een, door de minister van SZW aangewezen certificatie-instelling. De examens voor het TCVT certificaat worden afgenomen door een afzonderlijke exameninstelling die daarbij onder toezicht staat van de certificatie-instelling. Tijdens de opleiding wordt, naast de minimale eisen die het TCVT stelt, op een aantal praktische zaken getraind en hierdoor wordt de basis gelegd voor een Allround Machinist Autolaadkraan met hijsfunctie.

Doelgroep:
Deze opleiding is bedoeld voor de toekomstige machinist autolaadkraan.

 

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
Fc33A Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
woensdag 20 juni 2018 | © Copyright 2010-2018 OpleidingenBedrijf.nl | Algemene voorwaarden | Adverteren | Alle rechten voorbehouden