Home » Veiligheidstraining Vorkheftruck/Reachtruck (Pools)
 
Min. € Max. €
  Zoeken
 

Opleiding: Veiligheidstraining Vorkheftruck/Reachtruck (Pools)

Bij: IMAG BV

Opleidingsinhoud

Deze cursussen zijn bedoeld voor heftruckchauffeurs die reeds beschikken over voldoende rij- en bedieningsvaardigheden, maar nog geen specifieke opleiding/training hebben gehad op het gebied van veilig werken en handelen.

Puntsgewijs komen tijdens de cursus de volgende onderwerpen aan de orde:
Arbo-wetgeving
Risico's, preventie, verantwoordelijkheid, houding en mentaliteit
definities, keuring, CE, onderdelen
Voorzetapparatuur, belasten van de heftruck, lastdiagram
Hydraulisch hef- en remsysteem
Electro, diesel en gas trucks
laden en lossen van vrachtwagens
Specifieke veiligheidvoorschriften voor veilig gebruik
Deskundig gebruik van de reachtruck (indien van toepassing)

Tijdens de cursus is er ruime gelegenheid om vragen te stellen. De cursus wordt afgesloten met een schriftelijk examen. De praktische vaardigheden worden beoordeeld door de instructeur.

Locatie:
De cursus wordt in alle regio’s van Nederland georganiseerd. Daarnaast kan de cursus altijd in-company worden georganiseerd (bij minimaal 5 deelnemers).

Duur:
De cursus duurt 1 dag (inclusief aansluitend examen). U kunt dit op 1 dag laten plaatsvinden, maar ook kiezen voor 2 dagdelen. (ochtend, middag en/of avond).

Opleidingsduur

1 dag of twee dagdelen

Bijzonderheden

Wanneer de deelnemers weinig tot geen ervaring hebben met het bedienen van de heftruck en/of reachtruck is het mogelijk het praktische deel van de training met ťťn of meerdere dagdelen uit te breiden.

De cursus wordt verzorgd door een Nederlandse sprekende Poolse docent. Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van professioneel Pools lesmateriaal.

Plaatsen / leslocaties

Alle regio's in Nederland, In Company

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

De cursus is gericht op het verhogen van de veiligheidskennis en verantwoordelijkheid voor elke werknemer die regelmatig een vorkheftruck en/of reachtruck moet bedienen.

Doelgroep:
Deze cursussen zijn speciaal bedoeld voor heftruckchauffeurs of voor diegene die de heftruck als hulpmiddel gebruiken bij hun dagelijkse werkzaamheden en Pools spreken.

 

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
Eb1dD Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
woensdag 20 juni 2018 | © Copyright 2010-2018 OpleidingenBedrijf.nl | Algemene voorwaarden | Adverteren | Alle rechten voorbehouden