Home » CISSP Compact Training
 
Min. € Max. €
  Zoeken
 

Opleiding: CISSP Compact Training

Bij: International Management Forum

 

International Management Forum

Fellenoord 224
5611 ZC EINDHOVEN

Opleidingsinhoud

De 5-daagse CISSP Compact Training voorziet in verdieping en achtergrondkennis t.b.v. uw informatiebeveiliging en leidt op voor het internationaal erkende CISSP certificaat. CISSP is een leveranciersonafhankelijke certificering van (ISC)2 (International Information Systems Security Certification Consortium). In de lessen wordt diep ingegaan op o.a. het opstellen van een informatiebeveiligingsbeleid, beveiligingsmodellen, risicomanagement en beveiligingsmaatregelen (in techniek, proces of organisatie). Alle onderwerpen worden opgehangen aan de zogeheten CIA driehoek (Confidentiality, Integrity en Availability).

Opleidingsduur

4980

Kosten

De kosten van deze CISSP Compact Training bedragen € 4.980,- excl. BTW per persoon, incl. koffie, thee, lunches, uitgebreid studiemateriaal, iPad en een jaarabonnement op CISSP websessies en oefenvragen. De kosten van het CISSP examen zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Wilt u overnachten? Wij boeken voor u tegen een kleine meerprijs een hotelkamer op 2 minuten loopafstand van de trainingslocatie. Het verblijf in dit hotel is inclusief ontbijt en diner. U checkt in na de eerste trainingsdag.

Plaatsen / leslocaties

Veenendaal

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Deze CISSP Compact training is ontwikkeld voor ervaren netwerk- en systeembeheerders die zich bezig (gaan) houden met informatiebeveiliging, maar ook voor security officers, security professionals en netwerkmanagers. Vanwege de grote afwisseling tussen theoretische en technische kennis is de opleiding geschikt voor zowel technici als beleidsmakers.

 

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
240aB Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
maandag 18 juni 2018 | © Copyright 2010-2018 OpleidingenBedrijf.nl | Algemene voorwaarden | Adverteren | Alle rechten voorbehouden