Home » Business Process Management (BPM) 4-daagse training
 
Min. € Max. €
  Zoeken
 

Opleiding: Business Process Management (BPM) 4-daagse training

Bij: International Management Forum

 

International Management Forum

Fellenoord 224
5611 ZC EINDHOVEN

Opleidingsinhoud

1. BPM Strategie (Waarom BPM?)
2. BPM Practitioner (Wat is BPM?)
3. BPM Specialist (Hoe BPM implementeren?)
4. BPM Case (Putting it all together)

Opleidingsduur

4 dagen

Kosten

De kosten van de Business Process Management (BPM) training bedragen € 2.415,- (excl. BTW) per persoon. Dit bedrag is inclusief het trainingsmateriaal, toegang tot 26 webmodules en 3 kansen om deel te nemen aan het BPM Master webexamen van AIIM.

Bent u lid van AIIM dan ontvangt u een korting van € 220,-. De kosten van de Business Process Management (BPM) training bedragen dan € 2.195,- (excl. BTW)

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Deze 4-daagse Engelstalige Business Process Management (BPM) training dekt het volledige kader van Business Process Management af en leidt tevens op tot BPM Practitioner (BPMp) en BPM Specialist (BPMs). Het uitgebreide BPM programma biedt u zowel inzicht in de theorie als in ervaringen uit de praktijk. Na deze 4-daagse Business Process Management (BPM) training kunt u direct de uitdaging aan met de meest complexe vraagstukken op het gebied van procesanalyse en -optimalisatie in uw organisatie.

Onderwerpen
De Business Process Management (BPM) training behandelt alle ins en outs van o.m. business drivers, flowcharts, procesmodellering, SOA en andere architecturen, Six Sigma/BPR/TQM/Lean en andere BPM-methodieken en de implementatie van een BPM project binnen uw organisatie. U maakt kennis met internationale best practices in BPM.

 

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
F14d1 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
maandag 16 juli 2018 | © Copyright 2010-2018 OpleidingenBedrijf.nl | Algemene voorwaarden | Adverteren | Alle rechten voorbehouden