Home » Requirements Engineering en Management (IREB-CPRE) - Klassikaal
 
Min. € Max. €
  Zoeken
 

Opleiding: Requirements Engineering en Management (IREB-CPRE) - Klassikaal

Bij: International Management Forum

 

International Management Forum

Fellenoord 224
5611 ZC EINDHOVEN

Opleidingsinhoud

DAG I
Introductie en fundering
Systeem en systeem context
Requirements proces
Requirements documentatie
Requirements documentatie in natuurlijke taal

DAG II
Requirements modellen
Requirements validatie en onderhandelen
Requirements managen
Requirements tooling

DAG III
Herhaling dag I en II
IREB-CPRE examentraining
Het IREB-CPRE examen wordt afgenomen

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Er worden geen specifieke eisen gesteld om deel te kunnen nemen aan de training en aan het examen.

Opleidingsduur

3 dagen

Kosten

De kosten van de 3-daagse Requirements Engineering en Management (IREB-CPRE) training bedragen € 2.180,- excl. BTW per persoon, incl. koffie, thee, lunches, een uitgebreide cursusmap, het IREB-CPRE examen (t.w.v. € 300,-) en het boek ‘Grip op Requirements’ (t.w.v. € 39,50).

Plaatsen / leslocaties

Apeldoorn

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Requirements Engineering en Management training: waarom?
Heldere, eenduidige requirements zijn essentieel voor het welslagen van uw ICT project(en). Het merendeel van de projecten zal - waarschijnlijk ook bij u - niet succesvol verlopen vanwege slecht geformuleerde eisen. Wilt u leren eenduidige en begrijpelijke requirements op te stellen, dan is dit de training voor u.

De 3-daagse Nederlandstalige Requirements Engineering en Management training is tevens een uitstekende voorbereiding op het ‘Certified Professional for Requirements Engineering (CPRE)’ examen en voldoet aan de eisen die door IREB zijn gesteld.

IREB – International Requirements Engineering Board
IREB (International Requirements Engineering Board) is een internationale non-profit organisatie die zich richt op het verder professionaliseren van het requirements vakgebied (vergelijkbaar met ISTQB op het gebied van testen). Binnen IREB zijn o.a. Requirements Engineering experts als Chris Rupp en Suzanne Robertson lid van de internationale board.

Hoe verkrijgt u het internationaal erkende CPRE - Certified Professional for Requirements Engineering Foundation certificaat?
Deze Requirements Engineering en Management (IREB-CPRE) training is een training waardoor u als professional, werkzaam op het gebied van Requirements Engineering, kunt worden gecertificeerd. De training behandelt zowel de internationale terminologie als de standaarden, technieken en methoden op het gebied van Requirements Engineering en Management. Het internationaal erkende examen wordt afgenomen door het exameninstituut iSQI (International Software Quality Institue). U legt het multiple choice examen aan het einde van de derde dag af. Het IREB-CPRE examen duurt 75 minuten. Het Foundation level certificaat ontvangt u voor de rest van uw leven.

Requirements Engineering en Management training: doelstelling training
De algemene doelstelling van deze 3-daagse training is het verbeteren van kennis en het opdoen van praktische vaardigheden op het gebied van Requirements Engineering en Requirements Management. Specifieke doelstellingen van de training zijn:
Verbeteren van de Requirements Engineering en Management activiteiten binnen het project en uw organisatie.
Kennisnemen van internationale standaarden, best practices, praktijkvoorbeelden en het opdoen van praktische vaardigheden.
Voorbereiden op het officiŽle IREB-CPRE examen.

 

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
F05b5 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
maandag 16 juli 2018 | © Copyright 2010-2018 OpleidingenBedrijf.nl | Algemene voorwaarden | Adverteren | Alle rechten voorbehouden