Home » Gewichtsconsulent (3 in 1) BGN erkend. Met werkgarantie!
 
Min. € Max. €
  Zoeken
 

Opleiding: Gewichtsconsulent (3 in 1) BGN erkend. Met werkgarantie!

Bij: Kosmeoo Health

Opleidingsinhoud

Het beroep
De gewichtsconsulent begeleidt clienten met een licht overgewicht naar een gezond gewicht en geeft voorlichting over gezonde voeding en beweging.

Beroepsmogelijkheden
De gewichtsconsulent kan werken vanuit eigen praktijk, maar is ook uitstekend inzetbaar als voedingsvoorlichter, docent bij scholen, afslankinstituten, bedrijven, sportscholen, Overheid enzovoort.Ook zeer geschikt als uitbreiding op praktijken, zoals sauna- en wellness complexen,schoonheids- en beautysalons, LifeStyle Coaching, Wellness Coaching enzovoort.

Consultvergoeding
Na het behaalde diploma Gewichtsconsulent kunt u zich bij de beroepsvereniging BGN aansluiten. Dit betekent dat clienten de mogelijkheid hebben om de kosten geheel of gedeeltelijk terug te vragen van hun ziektekostenverzekeraar, afhankelijk van hun polis.

Accreditaties
De opleiding Gewichtsconsulent is erkend door BGN, VBAG, BATC en LVNG.
De opgenomen Visie Coachtraining is erkend door BGN, BATC, VBAG en LVNG.
De opgenomen Voedingsdeskundige is erkend door BATC, VBAG, LVNG en NVST.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Geen speciale toelatingseisen

Opleidingsduur

10 maanden

Bijzonderheden

Opleiding met werkgarantie!
Naast opleider is Kosmeoo Health ook een gespecialiseerd Gezondheidscentrum. Wij bieden afgestudeerde studenten de mogelijkheid (niet verplicht) binnen ons gezondheidscentrum als Kosmeoo Healthcoach te gaan werken met onze beproefde methodiek; Fit en slank met een gezonde bloedsuikerspiegel! Nieuwsgierig? Check www.health-kosmeoo.nl voor meer informatie en gratis inspirerende informatiebijeenkomsten.

Plaatsen / leslocaties

Amersfoort en Lisse

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Uniek in Nederland!
Gewichtsconsulent (3 in 1) BGN erkend.

Volg de opleiding Gewichtsconsulent en behaal tevens het diploma Voedingsdeskundige (HBO niveau) en het BGN erkende bijscholingscertificaat Visie Coachtraining.

De opleiding Gewichtsconsulent bieden wij aan als contactonderwijs (15 dagen). Omdat het lesmateriaal de officiele schriftelijke beroepsopleiding Voedingsdeskundige betreft kunt u tegelijkertijd in eigen tempo ook het diploma Voedingsdeskundige behalen. In de opleiding gewichtsconsulent is de vierdaagse Visie Coachtraining opgenomen. Wij bieden de opleiding Voedingsdeskundige (met 5 praktijkdagen) en de Visie Coachtraining ook apart aan.

 

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
17611 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
vrijdag 17 november 2017 | © Copyright 2010-2017 OpleidingenBedrijf.nl | Algemene voorwaarden | Adverteren | Alle rechten voorbehouden