Home » Computer Hacking Forensisch Onderzoeker
 
Min. € Max. €
  Zoeken
 

Opleiding: Computer Hacking Forensisch Onderzoeker

Bij: International Management Forum

 

International Management Forum

Fellenoord 224
5611 ZC EINDHOVEN

Opleidingsinhoud

Wat leert u?
De Computer Hacking Forensic Investigator (CHFI) training gaat inhoudelijk veel dieper in op de opsporingsmogelijkheden van een hacker dan de CEH training. In de Computer Hacking Forensisch Onderzoeker training leert u hoe u de identiteit van een hacker kunt achterhalen. U onderzoekt sporen die een hacker heeft achtergelaten en u leert bewijzen te verzamelen. U maakt daarbij gebruik van speciale technieken en u maakt gebruik van de vele hacker tools. Tijdens de training ontwikkelt u de noodzakelijke voorwaarden om de footprints van een hacker te identificeren en het noodzakelijke bewijsmateriaal te verzamelen om in de rechtbank tot vervolging over te kunnen gaan.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Voorkennis
Als voorkennis raden wij u aan de Certified Ethical Hacker (CEH) training, eveneens van EC-Council, te volgen. De 5-daagse CEH training is zeer intensief en gericht op begripsvorming en praktijkervaring. U werkt in een interactieve omgeving waarin u leert scannen, testen, hacken en veiligstellen.

Opleidingsduur

5 dagen

Kosten

De kosten van de 5-daagse Computer Hacking Forensisch Onderzoeker training bedragen € 3.950,- per persoon, incl. koffie, thee, lunches, documentatie, toolkit, het CHFI examen van EC-Council (t.w.v. € 295,-) en de examengarantie.

Wilt u overnachten? Wij boeken voor u tegen een kleine meerprijs een hotelkamer op 2 minuten loopafstand van de trainingslocatie. Het verblijf in dit hotel is inclusief ontbijt en diner. U kunt inchecken na de eerste trainingsdag.

Plaatsen / leslocaties

Centraal in het land

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Cybercrime speelt een steeds grotere rol binnen organisaties
Bij digitale criminaliteit wordt vaak gedacht aan netwerkaanvallen van buitenaf. In veel gevallen schuilt echter ook een gevaar binnen de organisatie zelf. In de Computer Hacking Forensisch Onderzoeker training leert u alle technieken kennen om in- of extern misbruik aan te tonen. Als Computer Hacking Forensisch Onderzoeker vindt u de dader en draagt u zorg voor de bewijslast.

Cybercriminelen zijn strafrechtelijk vaak moeilijk te vervolgen. Eťn van de oorzaken hiervan is een gebrek aan zowel juridische als technische kennis bij de betrokken IT-ers en specialisten. In deze computer hacking training leert u welke stappen u kunt ondernemen die leiden tot mogelijke vervolging van de dader.

Na het volgen van deze training bent u de spil in het veiligheidsplan van uw organisatie. Als digitaal forensisch onderzoeker heeft u hierin zowel een controlerende als een beveiligende taak.

Doelgroep
Wilt u zich bekwamen tot digitaal forensisch onderzoeker of wilt u uw kennis van dit vakgebied op een hoger niveau tillen? Bent u bv. security officer, systeem- of netwerkbeheerder, security analist, risk manager, information security manager, lid van een incident response team of een fraude onderzoeksteam, particulier onderzoeker of opsporingsambtenaar, dan is dit de opleiding voor u!

Computer Hacking Forensic Investigator (CHFI) – de meest geavanceerde anti-hacking training in de wereld!
De Computer Hacking Forensic Investigator (CHFI) training en certificering is ontwikkeld door de meest vooraanstaande IT-security specialisten ter wereld en is leveranciersonafhankelijk. De training wordt afgesloten met het Computer Hacking Forensic Investigator examen van EC-Council. CHFI v8 is de meest recente en totaal vernieuwde versie van CHFI.

Examen(garantie)
Het CHFI-examen bestaat uit 150 multiple-choice vragen en duurt 4 uur. Wanneer u 70% van de antwoorden goed heeft, bent u geslaagd. Mocht u onverhoopt de eerste keer niet slagen dan mag u geheel kosteloos het examen opnieuw afleggen

PE-punten voor auditors
Deze opleiding is mogelijk relevant voor het behalen van PE-punten voor auditors. Neemt u hiervoor contact op met NOREA.

De Certified Hacking Forensic Investigator training gaat altijd door en wij bieden u 100% slagingsgarantie!

 

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
2a49E Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
maandag 18 juni 2018 | © Copyright 2010-2018 OpleidingenBedrijf.nl | Algemene voorwaarden | Adverteren | Alle rechten voorbehouden