Home » PRINCE2 Practitioner – Project Management
 
Min. € Max. €
  Zoeken
 

Opleiding: PRINCE2 Practitioner – Project Management

Bij: International Management Forum

 

International Management Forum

Fellenoord 224
5611 ZC EINDHOVEN

Opleidingsinhoud

PRINCE staat voor PRojects IN Controlled Environments en is een internationaal erkende project management methode voor effectief project management. Het doel van PRINCE2 is om projecten succesvoller te laten verlopen. PRINCE2 is geschikt voor alle typen projecten en is gebaseerd op processen. Deze processen richten zich op het beheerst en gecontroleerd doorlopen van een project. De methode is ontwikkeld op basis van best practice; praktijkervaringen met projecten in organisaties. PRINCE2 vormt al sinds 1997 de algemeen geaccepteerde best practice op het gebied van project management.

PRINCE2 Practitioner – vervolgtraining op PRINCE2 Foundation
In deze zeer praktijkgerichte 3-daagse training wordt uw kennis van PRINCE2 verdiept en wordt u voorbereid op het PRINCE2 Practitioner examen. Tijdens de training wordt een realistische case behandeld waarin de processen van de methodiek centraal staan. De bijbehorende theorie leert u direct toe te passen in diverse groepsopdrachten.

Lesmateriaal
Op de eerste dag van de training ontvangt u een uitgebreide trainingsmap met de presentaties, praktijkopdrachten, de casus, een voorbeeldexamen en een verklarende woordenlijst. U ontvangt teven het officiŽle OCG boek ‘Managing Successful Projects with PRINCE2 2009 Edition’.

Niveau training
De PRINCE2 Practitioner training wordt op HBO denk- en werkniveau gegeven.

PRINCE2 Practitioner – examen(garantie)
Deze 3-daagse training bereidt u optimaal voor op het officiŽle PRINCE2 Practitioner examen van APMG International. Het examen bestaat uit 9 samengestelde vragen die elk maximaal 12 punten opleveren. Om te slagen dient u minimaal 59 van de in totaal 108 punten te behalen. Mocht u onverhoopt de eerste keer niet slagen, dan mag u geheel kosteloos het examen opnieuw afleggen.

APMG – Association for Project Management Group
APMG - International is gespecialiseerd in de internationale accreditatie en certificering van organisaties, mensen en processen binnen een scala van industrieŽn en management disciplines. APMG - International is o.m. bekend van PRINCE2*, ITIL*, MoP*, MSP*, MoR* en tal van andere certificeringen.

* PRINCE2ģ, MoPģ, ITILģ, MSPģ, MoRģ en The Swirl LogoTM zijn geregistreerde handelsmerken van The Cabinet Office.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Voorkennis
Om succesvol deel te nemen aan de PRINCE2 Practitioner training en te slagen voor het examen heeft u tenminste 4 jaar relevante werkervaring nodig, waarvan tenminste 2 jaar op het gebied van project management. Daarnaast dient u in het bezit te zijn van het PRINCE2 Foundation certificaat.

Opleidingsduur

3-daagse klassikale training incl. certificering

Kosten

De kosten van de PRINCE2 Practitioner training bedragen € 2.680,- (excl. BTW) per persoon, inclusief koffie, thee, lunches, het boek ‘Managing Successful Projects with PRINCE2 2009 Edition’ (t.w.v. € 70,-) een uitgebreide cursusmap, het PRINCE2 Practitioner examen (t.w.v. € 465,-) en de examengarantie.

Plaatsen / leslocaties

Amstelveen

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Doelgroep
De PRINCE2 Practitioner training is bedoeld voor projectleiders of projectmanagers, projectcontrollers, projectadviseurs en kwaliteitsfunctionarissen, die hun kennis over de PRINCE2 methodiek en de praktische toepassing ervan willen verdiepen en succesvol het PRINCE2 Practitioner examen willen afleggen.

 

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
D6909 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
woensdag 18 juli 2018 | © Copyright 2010-2018 OpleidingenBedrijf.nl | Algemene voorwaarden | Adverteren | Alle rechten voorbehouden