Home » CRISC (IT Risk Management) schriftelijke cursus
 
Min. € Max. €
  Zoeken
 

Opleiding: CRISC (IT Risk Management) schriftelijke cursus

Bij: International Management Forum

 

International Management Forum

Fellenoord 224
5611 ZC EINDHOVEN

Opleidingsinhoud

CRISC (IT Risk Management) – de schriftelijke cursus
De schriftelijke CRISC cursus bestaat uit 9 lessen en behandelt de 5 domeinen van CRISC in theorie en in de praktijk. Deze cursus over IT Risk Management gaat verder en dieper en is breder dan de eisen die aan de CRISC certificering worden gesteld. Naast de verplichte kennis voor het CRISC examen is de cursus voorzien van tal van praktijkvoorbeelden over IT Risk Management en wordt tevens de vertaalslag gemaakt vanuit de Amerikaanse situatie naar de Nederlandse praktijk. Tijdens het bestuderen van de lesstof heeft u de mogelijkheid contact op te nemen met de auteurs.

Ook als u niet gecertificeerd wilt worden is de CRISC (IT Risk Management) cursus een absolute kennisverrijking!

Opleidingsduur

9 lessen

Kosten

De kosten van de schriftelijke CRISC (IT Risk Management) cursus bedragen € 2.480,- excl. 6% BTW. De kosten van de CRISC examentraining bedragen € 1.480,- excl. 21% BTW per persoon. Dit bedrag is inclusief koffie, thee en lunch.

Plaatsen / leslocaties

Zelfstudie

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

CRISC (spreek uit ‘see-risk’) staat voor Certified in Risk and Information Systems Control en is de allernieuwste titel van ISACA. CRISC is complementair aan de 3 bestaande ISACA certificeringen CISA, CISM en CGEIT. Deze CRISC cursus is de enige schriftelijke Nederlandstalige cursus die opleidt voor het wereldwijd erkende CRISC examen en certificaat.

ISACA (Information Systems Audit and Control Association)
ISACAģ is een internationale beroepsvereniging met als doel de uitvoering van IT governance, IT auditing, informatiebeveiliging en risicomanagement van automatisering op een hoger plan te brengen door het professionaliseren van haar leden. ISACA heeft meer dan 100.000 leden in 180 landen.

CRISC certificeringseisen
De CRISC titel is bedoeld voor IT (security) professionals met ten minste 5 jaar ervaring en een bewezen ervaring van ten minste 3 jaar in de 5 CRISC domeinen. Deze 5 domeinen zijn:
Risk Identification, Assessment and Evaluation
Risk Response
Risk Monitoring
Information Systems Control Design and Implementation
Information Systems Control Monitoring and Maintenance
Vanzelfsprekend dient u daarnaast de ISACA Code of Professional Ethics te onderschrijven en moet u voldoen aan de CRISC Continuing Education Policy.

CRISC examentraining
U kunt u tevens aanmelden voor de CRISC examentraining. Tijdens de CRISC examentraining wordt uitvoerig aandacht besteed aan het CRISC examen en wordt er intensief getraind met behulp van oefenexamenvragen. Tevens wordt duidelijk gemaakt wat de belangrijkste aandachtspunten per domein zijn.

Tijdens het CRISC meerkeuze examen moet u in relatief korte tijd 200 vragen beantwoorden. Het interpreteren en beredeneren van het juiste antwoord volgens ISACA krijgt daarom specifieke aandacht tijdens de CRISC examentraining.

CRISC examen
Het examen wordt door middel van Computer-Based Testing (CBT) afgenomen bij een - bij ISACA aangesloten - testcenter. Cursisten die het examen met goed gevolg afleggen mogen de titel CRISC achter hun naam zetten. U kunt u inschrijven via de website van ISACA. De CRISC titel is een titel voor 3 jaar. Om uw CRISC titel te mogen blijven voeren dient u jaarlijks een minimum aantal CPE (Continuing Professional Education) punten te behalen.

Doelgroep
De CRISC titel bestaat pas sinds 2010 en is bedoeld voor IT en business professionals. Wij denken dan b.v. aan IT (security) professionals, risk professionals, business analisten, projectmanagers en compliance professionals.

Niveau
De schriftelijke CRISC (IT Risk Management) cursus is geschreven op HBO/WO niveau.

 

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
C37c7 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
vrijdag 23 februari 2018 | © Copyright 2010-2018 OpleidingenBedrijf.nl | Algemene voorwaarden | Adverteren | Alle rechten voorbehouden