Home » Strategische Personeelsplanning
 
Min. € Max. €
  Zoeken
 

Opleiding: Strategische Personeelsplanning

Bij: International Management Forum

 

International Management Forum

Fellenoord 224
5611 ZC EINDHOVEN

Opleidingsinhoud

Tijdens de training wordt een concreet en toepasbaar model voor strategische personeelsplanning behandeld. Dit model helpt u met het doorlopen van het hele strategische planningsproces. Vervolgens gaat u aan de slag met cases en praktische oefeningen en geven de trainers een aanzet voor uw eigen strategische personeelsplanning. Onder meer de volgende onderwerpen komen aan bod:
* Wat is personeelsplanning en wat is het belang voor uw organisatie?
* Het strategische personeelsplanning model
* Stappen in strategische personeelsplanning
* Size, shape, skills, place and costs
* Cases en praktijkoefeningen

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Vrijwel elke organisatie en in het bijzonder ook overheidsorganisaties, zorginstellingen en andere not-for-profit organisaties hebben belang en baat bij strategische personeelsplanning. Deze zeer intensieve training is van strategisch belang voor HR-professionals, HR-adviseurs, lijnmanagers, directieleden, inleen- en flexmanagers en recruitmentmanagers in alle soorten organisaties.

Opleidingsduur

4 dagen

Kosten

De kosten van de 4-daagse training ‘Strategische Personeelsplanning’ bedragen € 2.980,- (excl. BTW) per persoon. Dit bedrag is incl. koffie, thee, lunches en het studiemateriaal. Het aantal deelnemers is gelimiteerd tot 8.

Plaatsen / leslocaties

Zeist

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Strategische personeelsplanning is een stuurinstrument om uw medewerkers nu en op de lang(e)(re) termijn effectief te kunnen inzetten voor de realisatie van de organisatiestrategie. Met strategische personeelsplanning kunt u tijdig gerichte maatregelen treffen voor de juiste in-, door- en uitstroom van uw personeel, niet alleen in kwantitatieve maar ook in kwalitatieve zin door een analyse van competenties, mobiliteit, kwaliteit, vaardigheden, talenten en loonkosten te maken. Strategische personeelsplanning betekent voortdurend en systematisch bijsturen en anticiperen terwijl uw organisatie en omgeving volop in beweging zijn.

In deze 4-daagse training over personeelsplanning doet u de benodigde kennis op en ontwikkelt u de juiste vaardigheden om strategische personeelsplanning structureel toe te passen. U beschikt over een concreet stappenplan en een toepasbaar model om strategische personeelsplanning te implementeren en te professionaliseren.

Na deze training bent u in staat een heldere analyse te maken van de kwaliteit van uw personeelsbestand. U heeft inzicht in de strategische doelstellingen van uw organisatie en u kunt invulling geven aan of adviseren over strategische personeelsplanning binnen uw organisatie op middellange en lange termijn.

 

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
C06d2 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
woensdag 18 juli 2018 | © Copyright 2010-2018 OpleidingenBedrijf.nl | Algemene voorwaarden | Adverteren | Alle rechten voorbehouden