Home » Proces- en Risicogericht Auditen
 
Min. € Max. €
  Zoeken
 

Opleiding: Proces- en Risicogericht Auditen

Bij: International Management Forum

 

International Management Forum

Fellenoord 224
5611 ZC EINDHOVEN

Opleidingsinhoud

DAG I + DAG II
Ter voorbereiding op de eerste 2 lesdagen ontvangt u documentatie die u vůůr de training moet bestuderen. De volgende onderwerpen komen aan bod:

Interpretatie van de ISO-normen (ISO 9001:2015, ISO 19011)
Conversie van ISO 9001:2008 naar ISO 9001:2015 en de High Level Structure (HLS)
Belangrijke onderdelen binnen ISO 9001:2015
ISO in relatie tot relevante managementonderwerpen
Diverse bedrijfskundige zaken: procesgericht denken en doen, auditen vanuit een bedrijfskundig perspectief
Risicobeheersing
Interviewtechnieken
Bedrijfskundige doorlichting: vorm en inhoud
Audit plannen: wat, wanneer, wie en hoe

DAG III + DAG IV + DAG V
In groepjes van 2 personen voert u een deel van een volledige interne audit bij een - bij voorkeur uw eigen - organisatie uit. Aansluitend stelt u een deelrapportage op. Uw trainer zal alle deelrapportages verwerken tot een volledige rapportage. De eindrapportage wordt met u besproken en beoordeeld op hiaten en onjuistheden.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Om succesvol deel te kunnen nemen aan deze 5-daagse interne audit training heeft u geen specifieke voorkennis nodig. Basiskennis van de ISO 9001 norm is een prť.

Opleidingsduur

5 dagen

Kosten

De kosten van deze 5-daagse training Proces- en Risicogericht Auditen bedragen € 2.980,- (excl. BTW) per persoon. Dit bedrag is incl. koffie/thee, alle lunches, het lesmateriaal, een intake en een persoonlijke terugkoppeling door de docent.

Bijzonderheden

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van (veelal schriftelijke) cursussen en opleidingen. Deze sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van professionals en bestrijken onder meer het Security, FinanciŽle, Logistieke, HRM en IT-vakgebied. IMF is al bijna 20 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 11 jaar ook internationaal. De internationale cursussen en opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht.

Plaatsen / leslocaties

Utrecht

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Een interne audit is een belangrijk instrument om de doeltreffendheid van een managementsysteem te meten en om te controleren of de gestelde kwaliteitsdoelen zijn behaald. Effectieve audits brengen mogelijke problemen en risico’s tijdig in beeld, voordat ze leiden tot incidenten, klachten of afwijkingen t.o.v. de gestelde doelen of andere ongewenste situaties. Auditeren is allereerst een vaardigheid, daarom bestaat deze training voor een groot deel uit praktijkgerichte oefeningen. De training is uitermate intensief, interessant en praktisch toepasbaar. U zult zien dat deze training vele concrete verbeteringen voor uw interne audit zal opleveren!

Proces- en Risicogericht Auditen training – studiebelasting
Het lesprogramma van deze praktijkgerichte interne audit training bestaat uit een inleidend gedeelte van 2 dagen en een praktijkgedeelte van 3 dagen waarin u onder begeleiding van de docent een audit voorbereidt, uitvoert en rapporteert. Ter voorbereiding op de eerste 2 lesdagen ontvangt u documentatie die u, voordat de training start, moet bestuderen. Als huiswerk zult u als case een deel van een auditplan opstellen. De praktijk leert dat u qua tijdsbesteding aan voorbereiding en huiswerk op 2 extra dagdelen moet rekenen, buiten de 5 lesdagen om.


Proces- en Risicogericht Auditen – aantal deelnemers

Gezien het intensieve en interactieve karakter van deze audit training is het aantal deelnemers beperkt.

 

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
D14cB Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
woensdag 21 februari 2018 | © Copyright 2010-2018 OpleidingenBedrijf.nl | Algemene voorwaarden | Adverteren | Alle rechten voorbehouden