Home » Lean Six Sigma (IASSC)
 
Min. € Max. €
  Zoeken
 

Opleiding: Lean Six Sigma (IASSC)

Bij: International Management Forum

 

International Management Forum

Fellenoord 224
5611 ZC EINDHOVEN

Opleidingsinhoud

Deze intensieve Lean Six Sigma training wordt in het Nederlands gegeven en op verzoek in het Engels. De training kenmerkt zich door een interactieve aanpak, waarbij theorie, discussie, een case met opdrachten en examenvragen elkaar afwisselen. Op de laatste dag van de training wordt het officiŽle Lean Six Sigma (LSS) Yellow Belt examen van IASSC afgenomen. Ter voorbereiding hierop wordt uitgebreid geoefend met examenvragen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

De 3-daagse Lean Six Sigma training is opgezet voor iedereen die in aanraking komt met Lean Six Sigma en geÔnteresseerd is in de basisprincipes, concepten en technieken van Lean Six Sigma. Deze training bestaat uit 3 dagen om u niet alleen voor te bereiden op het Lean Six Sigma Yellow Belt examen en de Lean Six Sigma methodiek volledig te doorgronden, maar vooral ook om de kennis hieruit in praktijk te kunnen brengen.

Opleidingsduur

3 dagen

Kosten

De kosten van deze 3-daagse Lean Six Sigma training bedragen € 2.180,- (excl. BTW) per persoon, inclusief koffie, thee, lunches, het boek ‘Wat is Lean Six Sigma’ (t.w.v. € 27,95), een uitgebreide cursusmap, het examen (t.w.v. € 150,-) en de examengarantie.

Bijzonderheden

Lean Six Sigma – wat is het?
Lean Six Sigma is een internationaal bewezen methodiek die zorgt voor een structurele verbetering van uw bedrijfsresultaat. Lean Six Sigma is een van de meest bekende methodes om processen binnen een organisatie te verbeteren. De verbetermethodiek van Lean Six Sigma is ontwikkeld voor General Electrics. Zij hebben ook de kennisniveaus Yellow Belt, Green Belt en Black Belt ontwikkeld, geÔnspireerd op de judosport.

Lean Six Sigma – onafhankelijke certificering
Het aantal organisaties dat zich bezighoudt met het zetten van (inter)nationale standaarden voor Lean Six Sigma trainingen groeit enorm. De meest erkende, onafhankelijke, certificerende instellingen zijn de International Association for Six Sigma Certification (IASSC) en de American Society of Quality (ASQ).

Lean Six Sigma Yellow Belt – ervaringen, toepassingen, successen en valkuilen
In deze 3-daagse training wordt u voorbereid op uw rol van Lean Six Sigma Yellow Belt en wordt u opgeleid voor het officiŽle Lean Six Sigma examen van de International Association for Six Sigma Certification (IASSC). U leert de concepten en technieken die nodig zijn voor een succesvolle procesverbetering, evenals hun impact op uw organisatie: betere kwaliteit, lagere kosten en een hogere klanttevredenheid. Na deze Yellow Belt training kunt u ook de vervolgopleidingen Green Belt en Black Belt volgen.

Plaatsen / leslocaties

Amstelveen

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Na afloop van deze 3-daagse training:
kunt u uitleggen wat Lean Six Sigma inhoudt;
begrijpt u de essentie van kwaliteit, gebaseerd op Lean Six Sigma;
herkent u verbetermogelijkheden binnen uw werkomgeving;
kunt u projecten selecteren die aansluiten bij de strategische doelstellingen van uw organisatie(onderdeel);
kunt u de DMAIC (Define-Measure-Analyse-Improve-Control) methodologie toepassen om processen te documenteren, meten en verbeteren;
kunt u de juiste meet- en calculatietechnieken van Lean Six Sigma gebruiken; en
kunt u aan grootschalige Lean Six Sigma projecten deelnemen.

 

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
F56a6 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
woensdag 18 juli 2018 | © Copyright 2010-2018 OpleidingenBedrijf.nl | Algemene voorwaarden | Adverteren | Alle rechten voorbehouden