Home » Leading SAFe (Scaled Agile Framework)
 
Min. € Max. €
  Zoeken
 

Opleiding: Leading SAFe (Scaled Agile Framework)

Bij: International Management Forum

 

International Management Forum

Fellenoord 224
5611 ZC EINDHOVEN

Opleidingsinhoud

In deze 2-daagse zeer actuele en praktijkgerichte training doet u de kennis op die nodig is om een enterprise Agile transformatie te leiden gebaseerd op het Scaled Agile Framework (SAFe). Behandeld worden de SAFe kernconcepten en de praktische handvatten die nodig zijn om SAFe in uw organisatie op een effectieve manier in te voeren. Na afloop van deze 2-daagse training heeft u een grondige kennis van lean management, Agile programma management, Agile portfolio management, Agile architectuur en product development flow. U bent tevens uitstekend voorbereid op het officiŽle internationale examen Scaled Agilist (SA) van de Scaled Agile Academy.

Omdat deze training extra aandacht besteedt aan het praktisch toepassen van de methodiek, duurt deze 2 dagen. Door de vele praktische tips kunt u de volgende dag al aan de slag met de opgedane kennis. Lean Agile programma’s, Lean Agile programma- en portfolio management en het leiderschap dat bijdraagt aan een succesvolle transformatie worden uitgebreid behandeld.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om succesvol deel te kunnen nemen aan deze Leading SAFe training en om te slagen voor het SAFe Agilist examen. Enige ervaring op het gebied van Agile en Scrum en kennis van en ervaring op het gebied van project management is gewenst.

Opleidingsduur

2 dagen

Kosten

De kosten van deze 2-daagse Leading SAFe training bedragen € 1.380,- per persoon. Dit bedrag is exclusief 21% BTW en inclusief koffie, thee, lunches en uitgebreide documentatie. De kosten van het SAFe Agilist (SA) examen bedragen € 199,-.

Bijzonderheden

Het Scaled Agile Framework (SAFe) is vooral geschikt voor organisaties die product georiŽnteerd werken en Agile willen opschalen tot op organisatieniveau.

Deze 2-daagse praktijktraining Leading SAFe is van belang voor het management en de change agents die de voordelen van Agile willen doorvoeren c.q. verantwoordelijk zijn voor de invoering van Agile werken in hun organisatie. Wilt u zich tevens certificeren als SAFe Agilist (SA), dan is de training Leading SAFe voor u onmisbaar!

Meer specifiek denken wij dan aan Lean Agile leiders en Agile change agents, opdrachtgevers, consultants, programma managers, portfolio managers, Scrum masters en coaches, product managers en owners, kwaliteitsmanagers, enterprise architecten, solution architecten en test managers.

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Veel organisaties hebben inmiddels ervaring opgedaan met Agile. Scrum is momenteel de meest gebruikte Agile aanpak. Scrum richt zich daarbij primair op het teamproces. Wat moet u nu doen als u projecten, programma’s of de hele organisatie meer Agile wilt inrichten? Het Scaled Agile Framework (kortweg SAFe) biedt dan uitkomst.

Het Scaled Agile Framework (SAFe) omvat een goed doordachte integratie van Agile en Lean practices waarmee u omvangrijke veranderprogramma’s kunt uitvoeren met een indrukwekkende impact. Het gehele framework besteedt daarbij veel aandacht aan zowel de business als de architectuur aspecten.

In deze Nederlandstalige praktijktraining leert u de principes van SAFe toepassen om zo uw organisatie verder te ontwikkelen in een snel veranderende omgeving.

 

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
8dC0E Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
woensdag 20 juni 2018 | © Copyright 2010-2018 OpleidingenBedrijf.nl | Algemene voorwaarden | Adverteren | Alle rechten voorbehouden