Home » Informatiemanagement en Bedrijfsvoering
 
Min. € Max. €
  Zoeken
 

Opleiding: Informatiemanagement en Bedrijfsvoering

Bij: International Management Forum

 

International Management Forum

Fellenoord 224
5611 ZC EINDHOVEN

Opleidingsinhoud

In deze officiŽle post-HBO opleiding ligt de focus op het ontwikkelen van vakinhoudelijke kennis en de daaraan gerelateerde competenties. Het uiteindelijke doel van het programma is om u op te leiden tot een breed inzetbare informatieprofessional op het snijvlak van Business & IT, zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau. In de lessen wordt uw kennis op tal van onderwerpen vergroot. In huiswerkopdrachten leert u deze kennis direct toe te passen. De docenten verschaffen u een goede basis met betrekking tot best practices, waarbij zowel de theoretische kant als de praktische toepasbaarheid uitgebreid aan bod komen.

Door middel van oefeningen, discussies, presentaties, kennistoetsen en een persoonlijk ontwikkelplan worden uw competenties verbeterd. Via groepsopdrachten, praktijkvoorbeelden, discussies en casuÔstiek laten de docenten zien hoe bepaalde zaken bij andere organisaties geregeld zijn en hoe andere functionarissen op het gebied van informatiemanagement en IT bedrijfsvoering met de diverse uitdagingen omgaan.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Bent u betrokken bij de optimalisatie van de informatievoorziening, de interne bedrijfsvoering en de processen binnen uw organisatie, dan is deze post-HBO opleiding de juiste keuze voor u. Qua functionarissen denken wij onder andere aan: informatiemanagers, procesmanagers, projectmanagers, kwaliteitsmanagers, beleidsmedewerkers, I&A managers, informatie analisten, functioneel beheerders en IT architecten.

Opleidingsduur

15 dagen gegeven in 6 maanden

Kosten

De kosten van deze 15-daagse officiŽle post-HBO opleiding bedragen € 13.980,- (excl. 21% BTW). In dit bedrag zijn de kosten van uw persoonlijk intakegesprek met de hoofddocent inbegrepen evenals het digitale lesmateriaal van alle 15 lesdagen, toegang tot de online leeromgeving, het boek Informatieprofessional 3.0, 12 kennistoetsen, een persoonlijk evaluatiegesprek na afsluiting van de opleiding en - wanneer u slaagt - het officiŽle post-HBO registeropleidingsdiploma. Vanzelfsprekend zijn alle kosten van lunches, koffie en thee ook inbegrepen.

De kosten van uw inschrijving in het post-HBO register bedragen eenmalig € 299,-.

Plaatsen / leslocaties

Centraal in het land

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

In deze 15-daagse post-HBO opleiding wordt u als informatiemanager opgeleid tot een breed inzetbare informatieprofessional op het snijvlak van Business & IT. U ontvangt het officiŽle post HBO registeropleidingsdiploma.

 

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
Ec196 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
zondag 18 februari 2018 | © Copyright 2010-2018 OpleidingenBedrijf.nl | Algemene voorwaarden | Adverteren | Alle rechten voorbehouden