Home » Lastest met opleidingsadvies / Lasser
 
Min. € Max. €
  Zoeken
 

Opleiding: Lastest met opleidingsadvies / Lasser

Bij: Cottus Vakschool

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Geen specifieke vooropleiding is noodzakelijk maar technisch inzicht is een pre.

Opleidingsduur

1 dagdeel (overdag (dagdeel I / II) of avonds (dagdeel III)

Kosten

75,- (excl. btw) Incl. materialen

Plaatsen / leslocaties

Apeldoorn,Heerenveen

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Bedoeld voor

Een lastest is bedoeld voor personen of medewerkers van bedrijven die professioneel advies willen inwinnen over de kennis en huidige vaardigheden van hun lasprestaties en laskennis. Een lasinstructeur van Cottus Vakschool zal de beoordeling uitvoeren en direct advies geven over geschikte opleidingen die Cottus Vakschool biedt. Deze training helpt bij het maken van de juiste keuze in het lasproces of de juiste keuze voor de te volgen lastraining bij Cottus Vakschool. Deze lastest is geschikt voor zowel ervaren lassers die verder willen en voor personen die willen beginnen met lassen, als voor hen die de draad weer willen oppakken.

Inhoud lastraining

De lastest zal altijd beginnen met een persoonlijk gesprek met de lasinstructeur, zodat een goed beed wordt gekregen van eerder opgedane ervaring in het lasvak. Daarna is het snel de lascabine in om een of meerdere lasprocessen te doorlopen volgens de vooraf besproken moeilijkheidsgraad en positie. De instructeur zal zoveel mogelijk praktisch en theoretisch inzicht toetsen. Zijn bevindingen zal hij na de lastest als advies voor u in een document verwerken en met u bespreken. U kunt daarna meteen informatie inwinnen over de vervolgmogelijkheden die Cottus Vakschool biedt.

 

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
8dA05 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
maandag 18 juni 2018 | © Copyright 2010-2018 OpleidingenBedrijf.nl | Algemene voorwaarden | Adverteren | Alle rechten voorbehouden