Home » Basistraining VP of VOP
 
Min. € Max. €
  Zoeken
 

Opleiding: Basistraining VP of VOP

Bij: Cottus Vakschool

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Kennis van elektrotechniek is een pre gezien het tempo van deze basiscursus NEN 3140.

Opleidingsduur

2 dagdelen (overdag op 1 werkdag (dagdeel I / II) of (avonds in 2 avonddelen (dagdeel III)

Kosten

€ 295,- (excl. btw) per persoon. Bij vijf of meer personen stellen wij graag een aparte offerte voor u op

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Bedoeld voor

Deze training is bedoeld voor personen of medewerkers van bedrijven die voor het eerst werkzaamheden verrichten aan of in de nabijheid zijn van elektrische installaties en die inzicht moeten verkrijgen in de veiligheid rondom deze installaties. De Cottus Vakschool NEN 3140;2011-training loopt stap voor stap door het aanwijsbeleid alsmede de reducties die men kan nemen om veilig te werken.
De cursus kan voor de aanwijzing VP (Vakbekwaam Persoon) of VOP (Voldoend Onderricht Persoon) worden ingericht. De training kan afgesloten worden met een toets.

Inhoud training

De training zal kennis geven van en inzicht geven in de gevaren die rondom een elektrische installatie kunnen bestaan en leert hoe men een installatie zo veilig mogelijk benadert. Door Arbowetten en -besluiten te bespreken zal stap voor stap duidelijk worden hoe dit volgens een protocol verloopt.  Dit protocol is een werkinstructie en geeft aan wie wat mag doen naar aanleiding van het aanwijsbeleid; dit zal uitvoerig worden besproken voor de VP- of VOP-aanwijzing.

 

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
E7F75 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
maandag 18 juni 2018 | © Copyright 2010-2018 OpleidingenBedrijf.nl | Algemene voorwaarden | Adverteren | Alle rechten voorbehouden