Home » Inspecteren NEN 3140
 
Min. € Max. €
  Zoeken
 

Opleiding: Inspecteren NEN 3140

Bij: Cottus Vakschool

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Kennis van elektrotechniek en de NEN 1010 en NEN 3140 is een pre gezien de technische termen en begrippen die de revue passeren.

Opleidingsduur

2 dagdelen (overdag op 1 werkdag (dagdeel I / II) of (avonds in 2 avonddelen (dagdeel III)

Kosten

€ 325,- (excl. btw) per persoon. Bij vijf of meer personen stellen wij graag een aparte offerte voor u op

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Bedoeld voor

Deze training is specifiek bedoeld voor personen of medewerkers van elektrotechnische installerende bedrijven, die na het voltooien van een installatie deze willen inspecteren en testen conform de geldende regels van de NEN 3140 en NEN 1010. Tevens is deze cursus ook nuttig als u naast het inspecteren van installaties te maken heeft met de keuring van elektrische arbeidsmiddelen, zoals vermeld in de NEN 3140.

Inhoud training

Deze training zal kennis geven van en inzicht geven in hoe men een elektrotechnische installatie oplevert en test. Stap voor stap zal de docent uitleggen hoe een installatie-inspectie wordt uitgevoerd en hoe een rapport van het testen van een elektrotechnische installatie wordt opgesteld.

Tevens zal er aandacht worden gegeven aan hoe men omgaat met het testen van elektrische arbeidsmiddelen, zoals wordt beschreven in de NEN 3140.

 

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
181bC Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
maandag 16 juli 2018 | © Copyright 2010-2018 OpleidingenBedrijf.nl | Algemene voorwaarden | Adverteren | Alle rechten voorbehouden