Home » Talent Management en Talent Ontwikkeling in de (HR) praktijk
 
Min. € Max. €
  Zoeken
 

Opleiding: Talent Management en Talent Ontwikkeling in de (HR) praktijk

Bij: International Management Forum

 

International Management Forum

Fellenoord 224
5611 ZC EINDHOVEN

Opleidingsinhoud

Talentvolle medewerkers vormen vaak de basis van succesvolle organisaties. In succesvolle organisaties wordt het aanwezige potentieel optimaal tot ontwikkeling gebracht, waarbij doorgaans een belangrijke rol is weggelegd voor HRM. Om ook uw organisatie op deze koers te krijgen dient er een gerichte HR-strategie gevoerd te worden waarbij talent management en Human Resources Development (HRD) centraal staan. In deze actuele Talent Management & Talent Ontwikkeling opleiding leert u o.m. talent management structureel in te bedden in uw organisatie.

Tijdens deze actuele Talent Management & Talent Ontwikkeling opleiding komen de volgende onderwerpen aan bod:
Trends en ontwikkelingen op het gebied van Human Resources Development (HRD) en talent ontwikkeling
Relatie tussen business development en talent ontwikkeling
Talent ontwikkeling stimuleren d.m.v. de bedrijfscultuur en bedrijfswaarden
Relaties tussen groepsdynamica, team ontwikkeling en talent rendement
Formuleren van een Human Resources (Development) strategie gericht op talent management en talent ontwikkeling
Implementeren en integreren van de Human Resources (Development) strategie
Draagvlak creŽren voor verandering en omgaan met interne weerstand
Monitoren en bijsturen van de Human Resources (Development) strategie

Gedurende de opleiding werkt u aan een plan van aanpak/verslag waarmee u na afronding van de opleiding direct aan de slag kunt in de praktijk. Dit plan van aanpak stelt u in staat een bijdrage te leveren aan de organisatie doelstellingen in termen van ofwel een omzetverhoging ofwel een kostenreductie. U dient uw plan van aanpak op de laatste dag van de opleiding te presenteren en te verdedigen voor de kerndocent. Uw presentatie moet plm. 15 minuten in beslag nemen.

Voor het schrijven van uw verslag dient u de nodige tijd te investeren. Het doel is om tot een realistisch en haalbaar plan van aanpak te komen. De kerndocent van de opleiding zal u tijdens persoonlijke contacturen begeleiden bij het schrijven ervan en het inpassen van uw ideeŽn in een concreet managementplan. De kerndocent staat u gedurende de hele opleiding telefonisch en per e-mail terzijde.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

De Talent Management & Talent Ontwikkeling opleiding wordt gegeven op post-HBO/Bachelor niveau.

Opleidingsduur

6 dagen

Kosten

De kosten van de 6-daagse opleiding Talent Management & Talent Ontwikkeling bedragen € 2.850,- (excl. BTW) per persoon. Dit bedrag is inclusief cursusmateriaal en literatuur.

Bijzonderheden

De Talent Management & Talent Ontwikkeling opleiding is samengesteld door professionals en topdocenten die hun sporen ruimschoots in de praktijk hebben verdiend. Uw docenten hebben ruime ervaring opgedaan als HR analist, HR manager metrics/analytics, HR directeur, HR strateeg/adviseur en people/talent manager. Daarnaast zijn zij bekend met de nodige modellen en strategieŽn waardoor ze de brug kunnen slaan tussen strategie en praktijk.

Plaatsen / leslocaties

Centraal in het land

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

De opleiding Talent Management & Talent Ontwikkeling is bedoeld voor professionals die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van HRM, Talent Management en Human Resources Development (HRD). Wij denken dan bijvoorbeeld aan HR managers, HRD managers, O&O managers, adviseurs loopbaanbeleid, management coaches, HRM-adviseurs, teamleiders en (lijn)managers.

 

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
CfB46 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
woensdag 20 juni 2018 | © Copyright 2010-2018 OpleidingenBedrijf.nl | Algemene voorwaarden | Adverteren | Alle rechten voorbehouden