Home » Master in Cyber Security
 
Min. € Max. €
  Zoeken
 

Opleiding: Master in Cyber Security

Bij: International Management Forum

 

International Management Forum

Fellenoord 224
5611 ZC EINDHOVEN

Opleidingsinhoud

De Master in Cyber Security opleiding duurt 2 jaar en bestaat uit 14 vakken. Elk vak bestaat uit 9 colleges die in totaal 2 maanden in beslag nemen. U volgt ťťn avond per week college, afwisselend in Amsterdam en in Leiden. De lestijden zijn van 18.00 uur tot 22.00 uur. Voor zelfstudie moet u rekenen op 8 tot 12 uur per week. Deze door de universiteit gestelde tijd voor zelfstudie is zeker reŽel en noodzakelijk. E.e.a. is evenwel sterk afhankelijk van uzelf en van het te volgen college.

Gezien de modulaire opzet van de Master in Cyber Security is het mogelijk om elke 2 maanden in te stappen. De groep bestaat uit max. 15 personen. De ervaring leert dat plm. 75% hiervan de volledige Master opleiding volgt. De overige 25% betreft parttime cursisten die het Certificate in Cyber Security - Threat Detection willen behalen en/of ťťn of meerdere vakken volgen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

De Master in Cyber Security wordt volledig in het Engels gegeven.

Opleidingsduur

2 jaar

Kosten

De volledige Master in Cyber Security opleiding bestaat uit 14 vakken. De totale kosten van de universitaire deeltijdopleiding Master in Cyber Security bedragen € 31.980,- (BTW vrij) per persoon. Alle boeken en overig lesmateriaal zijn in dit bedrag inbegrepen evenals de online leeromgeving en, in het geval dat u de e-learning versie van een vak volgt, de online colleges. Per vak, dat bestaat uit 9 wekelijkse college-avonden, zijn de kosten € 2.400,- (BTW vrij) per persoon. De kosten van het Certificate in Cyber Security - Threat Detection, dat bestaat uit 4 vakken, bedragen € 9.600,-.

Bijzonderheden

De Master in Cyber Security wordt volledig in het Engels gegeven.

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam, Leiden

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Groot tekort aan hoogopgeleide Cyber Security professionals!
Uit tal van onderzoeken blijkt dat er een groot tekort is aan hoogopgeleide Cyber Security experts. Dit tekort zal alleen nog maar toenemen. (ISC)2 voorspelt voor 2020 zelfs een tekort van 1,5 miljoen Cyber Security experts wereldwijd. Alle reden dus om nķ uw Master in Cyber Security te behalen!


Master in Cyber Security – unieke, internationale academische titel, nu in Nederland te behalen
In samenwerking met een van de meest vooraanstaande Amerikaanse universiteiten kunt u zich nu inschrijven voor de academische Master in Cyber Security opleiding. Nederland is het eerste land in Europa, waar u deze internationale titel kunt behalen. De Master in Cyber Security is een 2-jarige academische deeltijdopleiding die tegemoetkomt aan de sterk toenemende behoefte aan vakkundige Cyber Security Professionals met een internationale blik. U studeert aan een Amerikaanse universiteit, de enige universiteit die een campus heeft in Nederland.

 

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
7fAe8 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
maandag 18 juni 2018 | © Copyright 2010-2018 OpleidingenBedrijf.nl | Algemene voorwaarden | Adverteren | Alle rechten voorbehouden