Home » Logistiek Teamleider (avond)
 
Min. € Max. €
  Zoeken
 

Opleiding: Logistiek Teamleider (avond)

Bij: Evofenedex Opleidingen

 

Evofenedex Opleidingen

Signaalrood 60
2718 SG ZOETERMEER (WIJK18)

Opleidingsinhoud

Tijdens de opleiding komen de volgende onderwerpen aan bod: - de magazijnorganisatie
werken in het magazijn
hulp- en opslagmiddelen
transportmiddelen
operationeel leidinggeven
automatisering
arbeidsomstandigheden en milieubeleid

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Minimaal vmbo- of mbo-niveau, evenals enige praktijkervaring met magazijn-, opslag- en/of expeditiewerkzaamheden. Eventueel de cursus magazijnmedewerker.

Opleidingsduur

7 dagen

Kosten

Lesgeld ?1080,-

Plaatsen / leslocaties

Zoetermeer, Venlo

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

De vernieuwde opleiding logistiek teamleider staat volledig in het teken van de vertaling van de theorie naar de dagelijkse werksituatie. De rol van de teamleider in het magazijn is sterk aan het veranderen. Nieuwe trends en ontwikkelingen zoals flexibilisering, digitalisering, automatisering en robotisering vragen een andere manier van leidinggeven. Hoe ga je als teamleider om met een steeds wisselend personeelsbestand? Wat betekent automatisering voor de manier van leidinggeven aan een team?

Daarnaast is er extra aandacht voor competenties die nodig zijn voor het leidinggeven aan een team en het communiceren met alle betrokken partijen zoals medewerkers, afdelingen en management. Daarbij leren (toekomstige) teamleiders bewust veilig werken in het magazijn te stimuleren. Aan het eind van de opleiding schrijven de cursisten een verbeterplan naar aanleiding van een bedrijfsbezoek. Op de terugkomdag moeten de cursisten dit verbeterplan presenteren.

 

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
D1E73 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
woensdag 17 januari 2018 | © Copyright 2010-2018 OpleidingenBedrijf.nl | Algemene voorwaarden | Adverteren | Alle rechten voorbehouden