Home » Cyber Security (CSX) Fundamentals - 4-daagse training
 
Min. € Max. €
  Zoeken
 

Opleiding: Cyber Security (CSX) Fundamentals - 4-daagse training

Bij: International Management Forum

 

International Management Forum

Fellenoord 224
5611 ZC EINDHOVEN

Opleidingsinhoud

Het Cyber Security (CSX) Fundamentals certificaat is het eerste onderdeel van ISACA's nieuwe Cyber Security Nexus (CSX) kennisplatform. Het platform is opgericht t.b.v. de professionalisering van Cyber Security professionals wereldwijd. De Cyber Security (CSX) certificeringen zijn gericht op de technische professionalisering van de (Cyber) Security professional en zijn volledig gefocust op technische security kennis en vaardigheden. De Cyber Security (CSX) Fundamentals training is op kennis gebaseerd terwijl de Cyber Security (CSX) Practitioner training op skills gebaseerd is.

De Cyber Security (CSX) Fundamentals training bestaat uit 4 dagen en behandelt met name de technische aspecten van Cyber Security. Daarnaast worden de 5 domeinen van het ISACA Cyber Security Fundamentals examen behandeld, t.w.:
Cyber Security concepts
Cyber Security architecture principles
Security of networks, systems, applications and data
Incident response
Security implications and adoption of evolving technology

Het Cyber Security (CSX) Fundamentals lesprogramma sluit aan bij het US NICE Framework dat is ontwikkeld door een internationaal team van Cyber Security professionals. Behandeld worden o.m. onderwerpen als implementatie, risicomanagement, audits en COBIT. Het 4-daagse lesprogramma biedt u concrete kennis en inzicht en een uitstekende voorbereiding op het ISACA Cyber Security (CSX) Fundamentals examen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

U heeft geen specifieke voorkennis nodig om succesvol deel te kunnen nemen aan de Cyber Security (CSX) Fundamentals training en te slagen voor het examen. De Cyber Security (CSX) Fundamentals training wordt gegeven op HBO/Bachelor niveau.

Opleidingsduur

4 dagen

Kosten

De kosten van de 4-daagse Cyber Security (CSX) Fundamentals training bedragen € 3.280,- (excl. BTW) per persoon. Dit bedrag is inclusief alle lunches, koffie/thee en het lesmateriaal. U ontvangt van ons kosteloos de officiŽle Cyber Security Fundamentals Study Guide van ISACA (t.w.v. € 50,-).

Bijzonderheden

Het Cyber Security (CSX) Fundamentals examen is een online examen dat u op elk gewenst moment op uw eigen PC kunt afleggen. U kunt u voor het examen inschrijven via de website van ISACA.

Tijdens de training wordt uitvoerig aandacht besteed aan de onderwerpen van het Cyber Security (CSX) Fundamentals examen. Met name op de laatste dag kunt u uzelf trainen aan de hand van oefenexamenvragen. Naast de verplichte kennis van het Cyber Security (CSX) Fundamentals examen van ISACA is de training voorzien van tal van praktijkvoorbeelden en wordt door de trainer de vertaalslag gemaakt vanuit de Amerikaanse situatie naar de Nederlandse praktijk. U ontvangt van ons het bij deze training behorende lesmateriaal plus de officiŽle Cyber Security Fundamentals Study Guide van ISACA (t.w.v. € 50,-).

Plaatsen / leslocaties

Utrecht

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Wilt u uw technische Cyber Security kennis op een hoger plan brengen en tevens het wereldwijd erkende Cyber Security (CSX) Fundamentals certificaat van ISACA behalen, dan is dit de training voor u. Qua functionarissen denken wij o.a. aan security officers, hoofden IT/automatisering, adviseurs internet security, systeem- en netwerkbeheerders, risk managers, IT managers, informatiemanagers en IT auditors.

 

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
AeF68 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
maandag 16 juli 2018 | © Copyright 2010-2018 OpleidingenBedrijf.nl | Algemene voorwaarden | Adverteren | Alle rechten voorbehouden